Chiptuning vanaf €225: Bespaar tijd en laat ons naar u toe komen!

Bij AA Tuning bieden wij chiptuning aan om uw voertuig te verbeteren en de prestaties te verhogen. Maar wat is chiptuning precies?

Chiptuning is het aanpassen van de software in het motormanagement van uw voertuig. Dit gebeurt door de elektronische controle-eenheid (ECU) van uw auto te herprogrammeren. Hierdoor worden de prestaties van uw auto verbeterd en kunt u meer vermogen uit uw voertuig halen. Daarnaast kan chiptuning ook leiden tot een verlaging van het brandstofverbruik en dus een kostenbesparing op de lange termijn.

Bij AA Tuning komen wij naar u toe om het werk te doen, wat betekent dat u uw auto niet hoeft te brengen naar onze werkplaats. We zorgen voor de gehele chiptuning procedure en dat de ECU wordt herprogrammeerd om de prestaties van uw auto te verbeteren. Bovendien doen we na onze werkzaamheden altijd een proefrit samen met u om te kijken hoe de auto nu rijdt. 

We begrijpen dat elk voertuig uniek is en wij passen onze chiptuning service aan op uw individuele wensen. We hebben jarenlange ervaring en werken met de nieuwste apparatuur en technologie om de best mogelijke resultaten te behalen. Daardoor zijn we ook in de gelegenheid om 5 jaar garantie te geven op de software.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat chiptuning voor uw voertuig kan betekenen. Wij komen graag naar u toe en zorgen ervoor dat uw auto de beste prestaties levert.

Onze tarieven zijn exclusief een vergoeding van €0,20 per kilometer vanaf Ede.